Välkommen till oss på Elis Jansson VVS

Välkommen till oss på Elis Jansson VVS

Vi är ditt lokala badrumsföretag i Falun som erbjuder tjänster inom VVS, värmepumpar och badrumrenovering i Falun med omnejd.

Elis Jansson VVS är ett småskaligt familjeföretag bestående av fyra generationer av rörmokare. Sedan vi etablerades år 1950 i Dalarna har vi utfört en mängd lyckade projekt åt nöjda kunder i hela länet.
 

Auktoriserade rörmokare med lång erfarenhet

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering i Falun utförs av auktoriserad personal med gedigen yrkeserfarenhet. Oavsett vad du behöver hjälp med ser vi till att ditt projekt utförs enligt branschens alla regler och med generösa garantier.


Vi tar oss an totalentreprenaden för ditt badrum

Tack vare vår breda kompetensbas och nära samarbeten med certifierade hantverkare såsom plattsättare, elektriker och snickare kan vi erbjuda totalentreprenad när vi renoverar ditt badrum i Falun. Detta gör att du får en smidig och trygg helhetslösning där vi ansvarar för din badrumsrenovering från början till slut.
 
Är du intresserad av att ta del av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt projekt!


Tjänster på Badrumsrenovering Falun

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort! 

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Kontakta oss