Hur vi utför badrumsrenoveringar i Falun

En badrumsrenovering är ett omfattande arbete och en stor investering för många. I den här artikeln förklarar vi hur vårt badrumsföretag i Falun utför badrumsrenoveringar. När vi renoverar badrum i Falun, använder vi alltid samma kvalitetssäkrade tillvägagångssätt. Detta för att säkerställa att våra kunder alltid blir nöjda och känner sig trygga genom hela processen.

Förfrågan via formulären på Badrumsrenoveringfalun.se

Förfrågan inkommer till oss och vi bokar in ett kostnadsfritt möte. På plats går vi igenom badrumsrenoveringen. Detta är framförallt för att ge de bästa förutsättningarna till offerten som du kommer att få kostnadsfritt.

Offert direkt efter möte

Direkt efter hembesöket får du en offert baserad på våra beräkningar och dina materialval. I offerten redovisas kostnadsuppdelning och villkor tydligt och givetvis våra kontaktuppgifter. Du kan även få kontakt med referenser. Du får givetvis tid för reflektion för att göra rätt val relaterat till offerten.

Accepterar vår offert

Om ni väljer att acceptera offerten så bokar vi in ytterligare ett möte för kontraktsskrivning och genomgång av projektet. 

Dags att skriva kontrakt

Då var det dags för kontraktsskrivning. På mötet finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg. Tillsammans bestämmer vi start och slutdatum för projektet så att det passar båda parter. På detta möte går vi även igenom de praktiska detaljerna som är relaterat till badrumsrenoveringen och givetvis svarar vi på alla era frågor.

Badrumsrenoveringen kör igång

Det är några saker som det är bra att ni tar hand om innan vi kör igång med badrumsrenoveringen. Det är en bra idé att kontakta er bostadsrättsförening och meddela om den planerade badrumsrenoveringen och få ett godkännande/tillstånd för projektet. 

Kontakta oss för din badrumsrenovering i Falun!

Fyll i dina kontaktuppgifter och svara på några enkla frågor angående badrumsrenoveringen så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort!