Hur vi utför badrumsrenovering i Falun

Så här renoverar vi badrum i Dalarnas län – våran process

Det är en stor investering att göra en badrumsrenovering. I den här artikeln skriver vi generell information om hur vi som företag utför badrumsrenoveringar i Dalarnas län. När vi gör en badrumsrenovering i Falun så använder vi alltid samma process. Detta är framförallt för att du som kund ska bli nöjd och känna dig trygg igenom hela processen.

Förfrågan via formulären på Badrumsrenoveringfalun.se

Förfrågan inkommer till oss och vi bokar in ett kostnadsfritt möte. På plats går vi igenom badrumsrenoveringen. Detta är framförallt för att ge de bästa förutsättningarna till offerten som du kommer få kostnadsfritt.

Offert direkt efter möte

Direkt efter hembesöket får du en offert baserad på våra beräkningar och dina materialval. I offerten bifogas även en prislista på badrumstillvalen du valt och givetvis våra kontaktuppgifter. Du kan även få kontakt med referenser. Du får givetvis tid för reflektion för att göra rätt val relaterat till offerten.

Accepterar våran offert

Om ni väljer att acceptera offerten så bokar vi in ytterligare ett möte för kontraktsskrivning och genomgång av projektet. 

Dags att skriva kontrakt

Då var det dags för kontraktsskrivning. På mötet finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg. Tillsammans bestämmer vi start och slutdatum för projektet så det passar båda parter. På detta möte går även igenom de praktiska detaljerna som är relaterat till badrumsrenoveringen och givetvis svarar vi på alla era frågor.

Badrumsrenoveringen kör igång

Det är några saker som det är bra att ni tar hand om innan vi kör igång med badrumsrenoveringen. Det är en bra idé att kontakta er bostadsrättsförening och meddela om den planerade badrumsrenoveringen och få ett godkännande/tillstånd för projektet. 

Kontakta oss genom hemsidan

Fyll i dina kontaktuppgifter och svara på några enkla frågor angående badrumsrenoveringen så kontaktar vi dig så snart som möjligt.