Att tänka på när du ska renovera ditt badrum i Falun

Går du i tankar om att renovera ditt badrum i Falun? Vi har utfört en mängd badrumsrenoveringar genom åren och vet vad som krävs för ett lyckat slutresultat. Här går vi igenom allt du behöver ha koll på inför, under och efter din badrumsrenovering!

Planerar du att renovera ditt badrum i Falun? En badrumsrenovering är ett stort projekt och en stor investering i ditt boende. För att få det slutresultat du är ute efter är det därför viktigt att du avsätter tid till att tänka igenom hur just ditt drömbadrum ser ut. På Elis Jansson VVS har vi renoverat en mängd badrum i Falun och närliggande områden genom åren. Vi har sammanställt en lista med praktiska tips på saker du bör tänka igenom inför, under och efter din badrumsrenovering!

Renovera badrum: planering

 • Gör en tydlig budget
  Det blir lättare att planera din badrumsrenovering om du vet hur mycket pengar du har att röra dig med. Börja därför med att sätta en tydlig budget för ditt projekt. 
 • Utgå från dina behov
  Tänk igenom vad du och din familj har för behov. Skulle ni till exempel behöva mer förvaring, ett extra handfat eller drömmer ni kanske om ett lyxigt badkar? Fundera även över den optimala placeringen av inredningen.
 • Vilken stil vill du ha?
  Vilken stil och vilka färger tycker du om? Utgå från din personliga smak! Varför inte testa att göra en ”mood board”, där du samlar bilder från inredningstidningar och sajter på Internet för att komma fram till vad som lockar dig mest?
 • Vem ska renovera ditt badrum i Falun?
  Att renovera ett badrum är ett omfattande projekt som kräver gedigen kunskap om allt från hur man reglar upp väggar till hur man monterar tätskikt. Om du väljer att anlita professionella hantverkare som renoverar ditt badrum i Falun slipper du orosmoment såsom vattenskador som inte täcks av din försäkring och liknande.

Renovera badrum: genomförande

 • Anlita en auktoriserad hantverkare
  Har du bestämt dig för att anlita en hantverkare för att utföra din badrumsrenovering i Falun? Försäkra dig då om att du anlitar ett behörigt badrumsföretag med auktoriserade hantverkare. På så sätt kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering utförs enligt branschens alla regler på ett fackmannamässigt sätt.   
 • Skriv kontrakt och ha en löpande kontakt med din hantverkare
  För att undvika missförstånd är det alltid en god idé att skriva ett utförligt kontrakt med den hantverkare du anlitar. Inkludera pris, tidsplan och eventuella garantier. Det är också bra att löpande stämma av hur renoveringen fortlöper.

Efter din badrumsrenovering

 • Spara kontraktet
  Om olyckan mot förmodan skulle vara framme kommer du att tacka dig själv för att du sparat kontraktet med din hantverkare. Detta innebär att du kan visa för ditt försäkringsbolag att du anlitat en behörig fackman, vilket ökar chansen till eventuell ersättning för skador avsevärt.

 

Är du intresserad av att ta hjälp med att renovera ditt badrum i Falun eller kringliggande områden? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag – vi berättar gladeligen mer om oss och våra tjänster

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort!