Få hjälp med badrumsrenovering i Falun

Funderar du på att renovera ditt badrum i Falun? Då kan vi hjälpa dig att få arbetet utfört på ett smidigt, säkert och professionellt sätt. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering och alla våra hantverkare har rätt utbildningar och certifikat för att kunna utföra denna typ av arbete. Genom att kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan kan du få svar på dina frågor och vi kan även ge dig pris för det arbetet du vill ha utfört. Det finns en hel del saker att tänka på innan du påbörjar en renovering av ditt badrum och vi kan hjälpa dig med alla dina funderingar. Du kanske undrar om du ska satsa på kakel eller våtrumsmatta? Eller funderar du på att installera golvvärme? Oavsett vilket kan vi stå till tjänst med både planering och utförande. Att renovera ditt badrum är en bra investering som kommer att höja värdet på din bostad. Dessutom får du chansen att sätta din egen prägel på badrummet.

Olika delar av en badrumsrenovering i Falun

Det finns flera olika aspekter att tänka på när du ska renovera ditt badrum. För det första måste du ha koll på din budget, har du råd till lyx eller är din budget mindre? Du bör också tänka på vilken stil du vill ha i ditt badrum. Ska det vara romantiskt, retro eller modernt? Om du har gamla rör kan du passa på att byta ut dem, det minskar risken för oförutsedda kostnader i framtiden. Många väljer att installera golvvärme när de ändå är igång med renoveringen av badrummet, det är väldigt behagligt och skönt. Du måste också tänka på vilken typ av belysning du vill ha i ditt badrum, samt om du ska använda den gamla golvbrunnen eller behöver dra nya rör. Sist men inte minst måste du välja material, vill du ha klinkers och kakel? Eller är våtrumsmatta ett bättre alternativ? Vi hjälper dig gärna med planeringen för att du ska kunna få det badrum du drömmer om.

  • Sätt upp en budget
  • Planera tillsammans med oss

Hur en badrumsrenovering går till i Falun

Hur går en badrumsrenovering till? När du anlitar oss för att renovera ditt badrum kontaktar du oss först via vårt formulär här på hemsidan. Vi kommer sedan återkomma till dig så fort som möjligt för att talas vid. Det är bra om du har uppgifter om din budget och vad du önskar klart för dig, men vi hjälper också gärna till att planera. Innan vi sätter igång med arbetet får du ett prisförslag så att du vet vad renoveringen kommer att landa på i pris. Det kan skilja sig rejält beroende på vad du önskar och hur stort badrummet är. Vi har koll på rådande trender och olika designstilar och kan ge dig råd och tips om vad som kommer att passa in i just ditt badrum. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd och det är dina önskemål som alltid står i fokus. Det vi vill är att du ska få det badrum som du alltid har drömt om.

En god planering är A och O

Det krävs en hel del planering för en lyckad badrumsrenovering. Om ni enbart har ett badrum bör ni hitta ett alternativt boende under renoveringen. När du anlitar oss ger vi dig alltid information om hur lång tid renoveringen kommer att ta för att du ska kunna planera på bästa sätt. Dock kan givetvis oförutsedda händelser ske som kan göra att det drar ut på tiden, men tidsplanen hålls i större delen av arbetena. Vi kommunicerar alltid med dig som kund för att du ska vara medveten om att allting går som det ska. En del i en god planering är att anlita bra hantverkare som har erfarenhet och kunskap att utföra arbetet som krävs, vilket vi har. Ett badrum måste uppfylla särskilda krav för att ditt hem inte ska drabbas av vattenskador och med våra professionella yrkesmän behöver du aldrig oroa dig över detta. Vi har de certifikat som krävs och vi arbetar alltid professionellt med ett högkvalitativt resultat.

Kostnader för badrumsrenovering i Falun

Det är omöjligt att ge en exakt prisuppgift på rak arm och därför ser vi gärna att ni kontaktar oss för att vi ska kunna ge dig ett rättvisande prisförslag. För det första finns det en materialkostnad och den varierar dels beroende på vilka material du väljer samt på hur stort ditt badrum är. Du får också räkna med en viss leveranskostnad för ditt material. Sist men inte minst är det arbetskostnaden, alltså den ersättning som ges till hantverkarna. Om du vill göra ett ROT-avdrag för din badrumsrenovering i Falun är detta på just arbetskostnaden, vilket är bra att ha koll på. Om du har en bestämd budget kommer vi att hitta en så bra lösning som möjligt inom just den kostnaden och vi lämnar alltid en prisuppgift innan kontraktsskrivning. Med oss får du alltid ett väl utfört arbete som håller länge och vi har alltid dina önskemål i åtanke. En badrumsrenovering är alltid en bra idé för att göra ditt hem mer attraktivt.


Läs mer om våra tjänster här!