Få hjälp med badrumsrenovering i Falun

Funderar du på att renovera ditt badrum i Falun? Då kan vi hjälpa dig att få arbetet utfört på ett smidigt, säkert och professionellt sätt. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering och alla våra hantverkare har rätt utbildningar och certifikat för att kunna utföra denna typ av arbete. Genom att kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan kan du få svar på dina frågor och vi kan även ge dig pris för det arbetet du vill ha utfört.

Det finns en hel del saker att tänka på innan du påbörjar en renovering av ditt badrum och vi kan hjälpa dig med alla dina funderingar. Du kanske undrar om du ska satsa på kakel eller våtrumsmatta? Eller funderar du på att installera golvvärme? Oavsett vilket kan vi stå till tjänst med både planering och utförande. Att renovera ditt badrum är en bra investering som kommer att höja värdet på din bostad. Dessutom får du chansen att sätta din egen prägel på badrummet.

Olika delar av en badrumsrenovering i Falun

Det finns flera olika aspekter att tänka på när du ska renovera ditt badrum. För det första måste du ha koll på din budget - har du råd till lyx eller är din budget mindre? Du bör också tänka på vilken stil du vill ha i ditt badrum. Ska det vara romantiskt, retro eller modernt?

Om du har gamla rör kan du passa på att byta ut dem, då det minskar risken för oförutsedda fukt- och vattenskador i badrummet i framtiden. Många väljer även att installera golvvärme när de ändå är igång med renoveringen av badrummet. Du måste också tänka på vilken typ av belysning du vill ha i ditt badrum, samt om du ska använda den gamla golvbrunnen eller behöver dra nya rör.  Sist men inte minst måste du välja material. Vilken typ av kakel / klinker vill du ha? Eller är våtrumsmatta ett bättre alternativ för dig?

Vi på Elis Jansson VVS bistår dig gladeligen redan i planeringsstadiet för att du ska kunna få det badrum du drömmer om till ett pris som passar dig. Med oss blir vägen till ett snyggt och funktionellt badrum rak och krångelfri. Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök med oss redan idag.


Hur en badrumsrenovering går till i Falun

Hur går en badrumsrenovering till? När du anlitar oss för att renovera ditt badrum kontaktar du oss först via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi återkommer sedan till dig så fort som möjligt för att talas vid. Det är bra om du har uppgifter om din budget och vad du önskar klart för dig, men vi hjälper också gärna till att planera. Innan vi sätter igång med arbetet får du ett prisförslag så att du vet vad renoveringen kommer att landa på i pris. 

Priset kan variera betydligt beroende på vad du önskar och hur stort badrummet är. Vi har koll på vilka material som kostar vad och kan bistå dig med råd och tips om vilka produkter som passar bäst för ditt badrum och budget. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd och det är dina önskemål som alltid står i fokus. Det vi vill är att du ska få det badrum som du alltid har drömt om.

En god planering är A och O

Det krävs en hel del planering för en lyckad badrumsrenovering. Om ni enbart har ett badrum bör ni hitta ett alternativt boende under renoveringen. När du anlitar oss ger vi dig alltid information om hur lång tid renoveringen kommer att ta för att du ska kunna planera på bästa sätt. Vi kommunicerar alltid med dig som kund för att du ska vara medveten om att allting går som det ska. En del i en god planering är att anlita bra hantverkare som har erfarenhet och kunskap att utföra arbetet som krävs, vilket vi har. Ett badrum måste uppfylla särskilda krav för att ditt hem inte ska drabbas av vattenskador och med våra professionella yrkesmän behöver du aldrig oroa dig över detta. Vi har de certifikat som krävs och vi arbetar alltid professionellt med ett högkvalitativt resultat.

Kostnader för badrumsrenovering i Falun

Det är omöjligt att ge en exakt prisuppgift på rak arm och därför ser vi gärna att ni kontaktar oss för att vi ska kunna ge dig ett rättvisande prisförslag. För det första finns det en materialkostnad och den varierar dels beroende på vilka material du väljer och hur stort ditt badrum är. Du får också räkna med en viss leveranskostnad för ditt material. Sist men inte minst är arbetskostnaden, alltså den ersättning som ges till hantverkarna. Om du vill göra ett ROT-avdrag för din badrumsrenovering i Falun är detta på just arbetskostnaden, vilket är bra att ha koll på. Om du har en bestämd budget kommer vi att hitta en så bra lösning som möjligt för dina pengar och vi lämnar alltid en prisuppgift innan kontraktsskrivning. Med oss får du alltid ett väl utfört arbete som håller länge och vi har alltid dina önskemål i fokus.


Läs mer om våra tjänster här!

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort!