Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Planerar du att renovera ditt badrum i Falun med omnejd? Då har du kommit rätt! Elis Jansson VVS har utfört en mängd lyckade badrumsrenoveringar i Falun genom åren. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt!
 

Vi tar oss an totalentreprenaden för din badrumsrenovering i Falun

Tack vare var långa erfarenhet, breda kompetensbas samt nära samarbeten med certifierade underleverantörer i form av snickare, plattsättare och elektriker, kan vi erbjuda totalentreprenad när vi renoverar ditt badrum i Falun. För dig som kund innebär detta en trygg och smidig helhetslösning då vi ansvarar för hela projektet. Givetvis ser vi även till att du får ta del av ROT-avdraget när du anlitar oss.
 

Få inspiration i vår VVS-butik

Vill du ha tips och råd inför din badrumsrenovering? Då är du varmt välkommen att besöka oss i vår butik, där vår kollega Lars med 50 års erfarenhet inom VVS finns till hands för att vägleda dig.
 
Är du intresserad av att anlita oss för att utföra din badrumsrenovering i Falun eller närliggande områden? Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort!