Värmepumpar

Värmepumpar

Behöver du hjälp med service, reparation eller installation av en ny värmepump i Falun eller närliggande orter? Elis Jansson VVS hjälper privatpersoner, BRF: er och företag med allt inom VVS i Dalarnas län. Vi har auktoriserad personal som ser till att du får en välfungerande värmepump!

Elis Jansson VVS installerar din värmepump i Falun

Vi är din lokala specialist på VVS! Genom åren har vi reparerat och installerat en mängd värmepumpar i Falun och övriga Dalarnas län. Vi har ett nära samarbete med CTC, som erbjuder ett brett produktsortiment av högkvalitativa bergvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar, jordvärmepumpar samt vattenvärmepumpar. Vi tar hand ditt projekt från början till slut: vi hjälper dig att hitta och beställa en lämplig pump som vi sedan installerar på ett fackmannamässigt sätt.
 

Nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss

När du anlitar oss för service, reparation eller installation av en värmepump i Falun har du i egenskap av privatperson rätt att nyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 % från arbetskostnaden.

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort!