VVS

VVS

Välkommen till Elis Jansson VVS – ditt trygga val när du behöver hjälp med VVS i Falun. Vi är ett familjeföretag med en auktoriserad personalstyrka bestående av fyra generationer av rörmokare! 

Vi tar hand om ditt VVS-projekt i Falun

Att utföra olika former av VVS-service ställer höga krav på kompetens och noggrannhet. Vi kan hjälpa dig med allt från installation av toaletter och blandare till VVS vid nybyggnationer, och ser alltid till att ditt VVS-projekt utförs säkert och smidigt enligt branschens alla regler. Vid behov samarbetar vi med elektriker och andra branschkollegor för att kunna erbjuda dig en smidig helhetslösning för ditt projekt.

Nyttja ROT-avdraget för ditt VVS-projekt

När du i egenskap av privatperson anlitar oss för ditt VVS-projekt kan du göra ROT-avdrag. Detta innebär att du får dra av hela 30 % av arbetskostnaden.

Besök oss i vår VVS-butik

Vill du bolla tankar och idéer inför ditt VVS-projekt i Falun? Då kan du besöka vår VVS-butik på Centralvägen 1A i Falun, där du kan få tips och råd från veteranen Lars, som har över 50 års erfarenhet inom rörmokeri.

Kontakta oss redan idag så hittar vi den optimala lösningen för just ditt projekt!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort!