Därför ska du överlåta ditt våtrumsarbete i Falun till ett kunnigt badrumsföretag

Alla våtrumsarbeten stället mycket höga krav på fackmannamässig kompetens – därför är det av största vikt att det företag du anlitar när du ska göra en badrumsrenovering i Falun är behörigt samt att personalen är auktoriserad.

Planerar du att anlita ett badrumsföretag i Falun för din badrumsrenovering? Då är det viktigt att du ser till att det företag du väljer att anlita har kompetens för det arbetet som ska utföras. Detta gör du bäst genom att försäkra dig om att företaget du anlitar är behörigt med auktoriserad personal.
 

Vad innebär det att ett badrumsföretag i Falun är auktoriserat?

Ett badrumsföretag som är auktoriserat har rätt kompetens för att utföra en regelrätt badrumsrenovering på ett fackmannamässigt sätt. Ett badrumsföretag kan vara auktoriserat genom flera olika branschorganisationer.

Två svenska branschförbund som reglerar arbeten med våtrum i enlighet med Boverkets regler är GVK (Svensk Våtrumskontroll) och BBV (Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum). Därför är det en fördel om det badrumsföretag du anlitar har anställda som antingen har ett våtrumscertifikat genom att de blivit auktoriserade enligt GVK alternativt att man blivit behörig enligt BBV. Ytterligare en organisation som utbildar hantverkare som ska arbeta med våtrum är BKR (Byggkeramikrådet), som arbetar med kakel och klinkers.
 
Våtrumsarbeten såsom badrumsrenoveringar ställer höga krav på fackmannamässig kompetens. När du anlitar ett auktoriserat badrumsföretag i Falun kan du därför känna dig trygg med att din badrumsrenovering utförs på ett korrekt sätt och att din försäkring gäller om olyckan skulle vara framme. 
 

Kontrollera detta när du anlitar ett badrumsföretag i Falun:

  1. Fråga efter ett intyg på att företaget är behörigt samt att personalen är auktoriserad för det arbete som ska utföras.
  2. Kontrollera att företaget är godkänt för F-skatt. Detta kan du exempelvis göra via Skatteverkets hemsida.
  3. Be om referenser från tidigare kunder eller leta efter recensioner på Internet.
  4. Se till att få ett skriftligt avtal som inkluderar pris och tidsplan.
  5. Se till att få både kvalitetsintyg och slutdokumentation på arbetet företaget utfört. Detta är viktigt att ha om någonting skulle gå snett och du behöver bevisa för ditt försäkringsbolag att du anlitat ett behörigt företag.

 

Elis Jansson VVS – ditt behöriga badrumsföretag i Falun

Elis Jansson VVS är ditt lokala badrumsföretag i Falun som har auktoriserad personal med hög kompetens inom badrumsrenoveringar. Genom åren har vi genomfört en mängd lyckade badrumsrenoveringar hos nöjda kunder i hela Dalarnas län. När du tar del av våra tjänster kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering utförs på bästa tänkbara sätt för att du ska få ett snyggt och fräscht badrum att spendera många härliga morgnar och kvällar i. Givetvis lämnar vi alltid branschenliga garantier på vårt arbete.
 

Nyttja ROT-avdraget för din badrumsrenovering

När du anlitar vårt badrumsföretag i Falun för din badrumsrenovering har du som privatperson rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär att vi drar av 30 % av arbetskostnaden på din faktura.

Vill du veta mer om vårt badrumsföretag i Falun och vad vi har att erbjuda dig? Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om oss och våra tjänster!

Kontakta oss på Elis Jansson VVS

Är du intresserad av att anlita vårt badrumsföretag för din badrumsrenovering i Falun eller närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en offert inom kort!